*

FijaSaarni "Remember that the greatest fool in the world may ask more than the wisest man can answer."

Kaikki blogit puheenaiheesta Iltasanomat

Mari+Juana pakko liitettiin yhteen, saatiin aikaiseksi...

Oiva sana pelottelua varten.  Puhun siis kannabiksesta. Alunperin siis kovin rasistinen ajatus oli kieltää kasvin käyttö. Historiaa tuntevat tietävät sen.

Suomessa infosodan kannabista vastaan polkaisi käytiin Iltasanomat, jotka repivät aiheesta mitä kipeimpiä otsikoita.

Huumepoliisi Torsti Koskinen oli myös yksi kovimpia kannabiksen vastustajia. Hänelle ei riittänyt mikään. Ihmisiä pidätettiin murujen takia ja pidettiin häkissä viikkoja. Hänelle merkitsi pidetyösten lukumäärä, ei kannabiksen takavarikko määrät.

Ei minun kuppi teetä

Lontoossa pamahti jälleen kerran ja moni ihminen menetti henkensä. Tällä hetkellä kuolleita on 7 ja loukkaantuneita 48. Juha Sipilä on Twitter-tietojen mukaan shokissa. Eräs Iltasanomien toimittaja on nähtävästi kirjoituksensa perusteella jossakin toisenlaisessa mielentilassa.

Lontoossa asuva Minna-Riikka Härkönen kommentoi ”Terrorismi pelottaa, mutta niin pelottaa moni muukin asia”-kolumnissaan iskua esimerkiksi näin:

Ilta-Sanomien epäillään manipuloineen EU-eroa koskevaa mielipidemittaustaan

Tänään internetissä on kuohunut ylitse. Moni epäilee Iltasanomien manipuloineen mielipidemittaustaan, joka koski Suomen eroa Euroopan unionista.

Puolikymmenen aikaan julkaistu artikkeli on kerännyt jo yli 125 000 ääntä, mutta jotkut eivät usko niiden olevan todellisilta ihmisiltä. Internetissä kiertää myös juttuja siitä, kuinka 70 000 ääntä olisi tullut vain yhdentoista minuutin sisällä, mutta kukaan ei ole pystynyt vielä osoittamaan tätä väittämää todeksi, vaikka se heidän omaa narriatiiviaan tukisikin.

Media = Täyttä propagandaa

Viime päivinä ei ole mediassa paljoa muuta nähty kun uutisointa ilkivallasta ja anarkisteistä. Media ei tee muuta kuin mässäile, riepottele ja retostele sillä kun keskenkasvuiset nulikat tekivät ilkivaltaa.

Samaan aikaan Yle vajoaa ennätyssyvyyksiin kun se kaivaa sotaveteraanin kertomaan Suomen nato-jäsenyyden välttämättömyydestä. Ei voi kun nauraa medialla joka taivastelee itäisen naapurimme media propagandaa. Pata kattilaa soimaa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä